Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rychlé burgry

20. 11. 2012

Ingredience

•500 g hovězího mletého výběru
•sůl, pepř
•1 lžicka mletého chilli
•4 obyčejné nebo burgerové housky
•salát, okurky nakládačky, cherry rajčátka a červená cibule k ozdobení
•kečup, majonéza nebo obojí
•4 plátky čedaru


Postup
Maso dejte do mísy a ochuťte ho jednoduše jen solí, pepřem a chilli. Pak směs rozdělte na čtyři díly a z každého vytvarujte navlhčenýma rukama jeden burger. (Protože není ve směsi vejce, musíte maso rukama dobře prohníst.) Poté burgery opatrně osmahněte na pánvi – pět minut z každé strany. Obracejte šetrně, aby se maso nerozpadlo. Housky rozřízněte, opečte a na spodní díly dejte vždypořádný kus salátu, plátky okurky, kečup, majonézu či obojí, plátek sýru, burger a navrch kolečka cibule a cherry rajčátek. Přiklopte a ihned podávejte. Třeba s další porcí tatarky a kečupu.
 
63174_10151284427195135_1692201737_n.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář